ویژگی ها

 
Since 2009

شرکت چای رابسین


چای از دیرباز در ایران محصولی شناخته شده بوده و کماکان نیز جزو پر طرفدارترین نوشیدنی ها در ایران به شمار می رود.

اما چای در کنار طعمی دلنشین و آرام بخش بودنش زمانی نسبتا طولانی و تجهیزات خاصی برای آماده شدن نیاز دارد که همین موضوع باعث تولد چای کیسه ای شد.

چای کیسه ای به واسطه راحتی در مصرف به سرعت در میان مردم و به خصوص جوانان جایگاه مطلوبی پیدا کرده ولی در این میان برخی با چای کیسه ای مخالف هستند، دلیل این مخالفت دو مورد می تواند باشد

1) امکان استفاده از چای نا مرغوب (خاک چای)
2) ظاهر نامناسب کیسه چای بعد از مصرف

در چای رابسین به دلیل وجود سوراخها روی لفافه امکان استفاده از خاک چای وجود ندارد و همچنین به جای قاشق برای هم زدن کاربرد دارد و بعد از مصرف ظاهر زیبای خود را حفظ میکند

بزرگترین حسن یک محصول خوب احساس رضایت مندی مصرف کننده پس از مصرف آن می باشد

با چای رابسین خاص باشید

این نوع بسته بندی در ایران به صورت انحصاری

(گواهی مالکیت صنعتی به شماره ۰۱۲۶۵۰)

در اختیار شرکت رابسین می باشد

 

لفاف چای رابسین



لفافه چای رابسین حاوی یک لایه آلومینیوم می باشد و روی آن سوراخ هایی تعبیه شده است که این امکان را ایجاد می کند تا آب جوش با چای در تماس مستقیم قرار بگیرد وهمچنین امکان استفاده از خاک چای را از بین میبرد

چرا که اگر خاک چای در لفافه ریخته شود از سوراخ ها بیرون می ریزد

آلومینیوم دمای آب داخل خود را بالا نگه می دارد و چای بهتر در آن دم میکشد/

فراموش نکنیم که آلومینیوم فراوان ترین و سالم ترین لفافه جهت تماس با مواد غذایی و دارویی میباشد (قرص ها – آبمیوه ساندیسی و . . .)

 


چای CTC



یک نوع چای سیاه است که از برگهای سبز گیاه Cammellia Sinensis به روش صنعتی تولید می گردد.

واژه CTC مخفف Crush یعنی خراشیدن، Tear به معنی پاره کردن و Curl پیچیدن است تولید به این روش سریعتر و کم هزینه تر از تولید به روش قدیمی است.

مهمتر اینکه در این روش در اثر فشارهای وارد بر برگ سبز چای سلولهای آن متلاشی شده و محتویات شیمیایی درون برگها (پلی فنل و کاتچین) سریعتر به کمک آنزیم های اکسید کننده تخمیر می شوند

در نتیجه میزان رنگ و کیفیت چای تولید شده CTC به مراتب بهتر از چای سیاه سنتی است.